درخواست نفقه در حالی که با هم زندگی میکنیم چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۸۲ #34088735

شوهرم هیچ خرجی به من نمیدهد و مدام آزارم میدهد من چند وقت پیش مهریه ام رو اجرا گذاشتم و یک چهارم حقوق را توقیف کردم و او انتظار دارد من از این طریق که پول زیادی نیست و چهار صد و پنجاه تومن است خرجی خودم و بچه را بدهم و الان دو هفته است رفته تهران و هیچ پولی به من نمیده و من رو مجبور کرده بیام خونه پدرم تا اینکه برگرده میخوام بدونم آیا میتوانم درخواست نفقه کنم درحالی که من خونه رو ترک نکردم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زندگی مشترک نشان از آن دارد زوج نفقه پرداخت می‌کند

بلهذشما میتوانید با شکایت علیه همسرتان با موضوع نفقه خود و فرزندتان به اجرا بگذارید،. موفق و موید باشید

سلا
بله.می‌توانید به دادگاه مراجعه و الزام زوج را به پرداخت نفقه درخواست کنید. دادگاه میزان نفقه را معین می‌کند و به زوج دستور می‌دهد که مخارج زندگی شمارا بر اساس آنچه دادگاه در حکم خود آورده است، تامین کندو اگر باز هم زوج حاضر نشد که به وظیفه خود که این بار مورد تاکید دادگاه نیز قرار دارد، عمل کند، می‌توانید از دادگاه تقاضای طلاق کنیدو دادگاه پس از آنکه وجود شرایط را تشخیص داد، شوهر وی را مجبور به طلاق می‌کند

بله میتوانید دادخواست بدهید و اثبات دادن نفقه به عهده. شوهر است

بله دادخواست مطالبه نفقه بدهید

بله، نفقه حق قانونی شماست. می توانید با طرح دعوای حقوقی "مطالبه نفقه جاریه همسر و فرزند مشترک با جلب نظر کارشناس" علیه ایشان اقدام کنید.