متن رضایت نامه برای بازپس گیری شکایت در دفترخانه استاد رسمی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۷۱۴ #33599550

با سلام احترام
قبل از جلسه بازپرسی با شاکی قرار به مصالحه گذاشتیم در دفترخانه اسناد رسمی که ایشان شکایت خود را پس بگیرند و بنده نامه ذکر شده را به بازپرس که قرار به تفهیم اتهام دارد تحویل بدهم یا بازپرس همچین نامه ای را قبول خواهد کرد؟ اگر بله در دفترخانه چه متنی را ثبت کنیم تا مشکلی ایجاد نشود

با سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی دارد به اینکه جرم جنبه عمومی داشته باشد یا خیر.گر جرم قابل گذشت و جنبه عمومی نداشته باشد رسیدگی متوقف می شود اما در صورتی که جرم غیر قابل گذشت باشد رضایت شاکی از جهات تخفیف محسوب میشود.

با سلام
اگر صلح و سازش در دفاتر اسناد رسمی انجام گیرد میتوانید با تنظیم رضایت نامه و ارایه ان به شعبه دادگاه پرونده مختومه شود
و نیز میتوانید در محضر دادگاه با تنظیم رضایت نامه و ارایه آن توسط شاکی به دادگاه جهت رضایت اقدام گردد

با سلام می توانید با حضور در شعبه رضایت خود را اعلام یا مطابق ماده ۷۹ قانون آیین دادرسی کیفری که اشعار می دارد:( در جرائم قابل گذشت، شاکی می تواند تا قبل از صدور کیفرخواست درخواست ترک تعقیب کند. در این صورت، دادستان قرار ترک تعقیب صادر می کند. شاکی می تواند تعقیب مجدد متهم را فقط برای یک بار تا یک سال از تاریخ صدور قرار ترک تعقیب درخواست کند.) درخواست ترک تعقیب نمایید یا در دفترخانه رضایتنامه ای تنظیم و به شعبه ارائه نمایید.

رضایت را با توجه با اشاره به پرونده مفتوحه در بازپرسی بصورت قطعی و غیر مشروط تنظیم نمایید که با توجه به عمومی و خصوصی بودن جرم متفاوت است

شاکی میتواند به شعبه مراجعه کند وتقاصای مختومه شدن پرونده خودراکندیااینکه میتوانید ازشاکی دردفترخانه های رسمی رضایت بگیرید وبه شعبه تحویل بدهید

بله اقرارنامه محضری مبنی بر اعلام رضایت کامل در خصوص کلاسه پرونده ... مطروحه در شعبه ....

سلام.بسته به اتهام اعلامی توسط شاکی واینکه جزو جرایم قابل گذشت باشد یا خیر.دمتن رضایت نامه حتما شاکی قید نماید که بنده رضایت بی قید وشرط خود را اعلام می نمایم وهر گونه حقی در زمان حال وآینده را د راین خصوص از خودم سلب می نمایم .