آیا امکان شکایت از ایشان در دادگاه و درخواست مسکن جدا و دریافت مبلغی مشخص به عنوان مخارج ماهیانه را دارم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۷ #33520517

سلام من پسری ۲۱ ساله هستم، فرزند ارشد خانواده متاسفانه پدرم با وجود اینکه بنده هیچگونه مشکل و درگیری برای ایشان به وجود نیاوردم ولی ایشون مدام به بنده فحلشی میکنند و روحیه و شخصیت بنده را مورد هدف قرار میدهند،دوبار به دلیل سورفتار ایشان اقدام به خودکشی کردم،متاسفانه ایشون مخارج بنده رو تقبل نمی کنند و در عین حال اجازه کار هم به بنده نمیدهند و مثل یک زندانی در خانه بنده را نگه داشته اند،آیا امکان شکایت از ایشان در دادگاه و درخواست مسکن جدا و دریافت مبلغی مشخص به عنوان مخارج ماهیانه را دارم یا خیر؟اگر خیر بنده از لحاظ قانونی چه حقی دارم و چگونه میتوانم شکایت پدرم را بکنم

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر ادامه تحصیل می دهید و شاغل نیستید امکان ارائه دادخواست مطالبه نفقه وجود دارد

باسلام شما به سن قانونی رسیده اید و نفقه بهشما تعلق نخواهد گرفت درصورت اذیت و آزار یا جبس طولانی مدت میتوانید از ایشان شکایت نمایید.

با سلام
مستند به ماده ۱۱۹۷ قانون مدنی چنانچه نتوانید از طریق اشتغال به شغلی وسایل معیشت خود را فراهم نمایید ، مستحق دریافت نفقه می باشید مشروط به آنکه پدر دارای توان مالی برای پرداخت نفقه باشد .

خیر.شمابه سن قانونی رسیده اید

با توجه به اینکه شما عاقل و بالغ هستیدو بعبارت دیگرخارج از حضانت و قیمومیت پدر می باشید لذا از نظر قانونی مختار به انتخاب محل سکونت و کار و.. می باشید.توجه داشته باشید امکان الزام پدر به تهیه مسکن مستقل برای شما وجود ندارد

سلام شما به سن قانونی رسیده اید و در قانون مدنی الزامی جهت پرداخت نفققه از سوی پدر در این شرایط پیش بینی نشده