مزاحمت از طریق فضای مجازی قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۲ #32633137

سلام
از چندین نفر پرسیدم نظرات متفاوت داشتن
چند نفر گفت پیج حذف شده فیک قابل پیگیری نیست و... حتی اگر حذف هم نکنه چون ایران نیس دنبال نمیکنن فتا یه نفر با چند صفحه فیک تهمت زد به من و همسرم تگ کرد و حتی دوستان نرا
شات رو نگ داشتیم چند دوستمم گفت شاهد شکایت کنیم

ایا به نتیحه میرسه؟ من میدونم کیه ایا میتونم شملرش بدم از ای پی دربیارن؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت کنید تا نتیجه مشخص بشه

سلام وارادت
شما میتوانید اقدام به شکایت نمایید و در روند بررسی و تحقیقات نام شخصی که به آن شک دارید را در اختیار پلیس فتا قرار دهید .

سلام. شما شکایتتون را بکنید چون ممکنه اون پیج از طرقی قابل بازیابی باشه ولی شناسایی ای پی را در درجه اول به پلیس فتا واگذار کنید.

سلام
چنانچه از شخص شکایت کنید و نتوانید اثبات کنید میتواند اعاده حیثیت کند فلذا پیشنهاد میکنم ابتدا مطمئن شوید که کار کیست سپس اقدام کنید