پدر شوهرم گفته باید مهریه رو ببخشم در غیر اینصورت اجازه بردن فرزندانم را ندارم چه کاری انجام بدم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۰۶ #32241465

شوهرم دوسال هست که فوت کرده داری دوفرزند دختر هستم که یکی ۹سال ودیگری ۴سال سن دارد مهریم رو اجرا گذاشتم والان قصد ازدواج دارم که پدر شوهرم گفته باید مهریه رو ببخشم در غیر اینصورت اجازه بردن فرزندانم راندارم چه کاری مینونم انجام بدم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مهریه قابل مطالبه می باشد
حضانت فرزندان نیز با شماست

مهریه حق شما و حضانت بر عهده شماست نگران نباشید

باسلام و درود فرزند ۴ ساله حضانتش باشماست، فرزند ۹ ساله خود می تواند تعیین نماید،می توانید دادخواست حضانت به دادگاه مطرح نمایید.

سلام مهریه دین ممتازه است و الزامی به بخشش ان نیست. . با فوت پدر ، حضانت فرزندان باشماست البته حضانت فرزندانی که به سند بلوغ رسیده اند با خود انهاست که تصمیم بگیرند با کدام یک از والدین باشند...

باسلام
دختر ۹ساله خودش میتواند تعیین کند پیش کی باشد و فرزند ۴ساله تون حضانتش با مادراست

سلام
حضانت فرزندان قانونا با مادر است

درود
مهریه حق شماست و الزامی به بخشش ان ندارید . با فوت پدر ، حضانت فرزندان باشماست و در صورت ممانعت پدربزرگ ایشان مرتکب جرم شده اند . ابتدا مراتب را طی اظهارنامه به ایشان اعلام و سپس بابت استرداد فرزندان دادخواست دهید .