بعد ۳ ماه نتونستن سود پرداخت کنن؛ چطور میتونم از تضمین سرمایه استفاده کنم و پولم رو زنده کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۱ #32166288

سلام
وقت بخیر
بنده برای حفظ ارزش پول میخوام سرمایه گذاری ای انجام بدم.
از طریق اگهی های دیوار به چندتا اگهی رسیدم
با تماس هایی که داشتم تضمین سرمایه رو انجام میدادند و سودی معادل ۶ تا ۱۰ درصد ماهیانه پرداخت میکنن. من میخواستم بدونم قرارداد باید به چه شکلی باشه که بنده متضرر نشم بطور مثال بعد ۳ ماه نتونستن سود پرداخت کنن به هر دلیلی چطور میتونم از تضمین سرمایه (سند ملکی) استفاده کنم و پولم رو زنده کنم
ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است برای این امر از مشاوره وکیل بصورت حضوری و نیز تنظیم قرارداد از طریق قسمت بالای سایت ( خدمات حقوقی ) اقدام نمایید تا همکاران عزیز برای شما اقدام به تنظیم قراردادی استوار و محکم نمایند .

سوال شما خدمات حقوقی است و به عبارتی درخواست تنظیم قرارداد است لاکن برای انجام این کار سرمایه اصلی به انضمام سود علی الحساب ۶ تا ۱۰ درصد را برای مدت قرارداد محاسبه و معادل آن سند ملکی به عنوان تضمین اخذ نمایید تاکید میشود سود در قرارداد باید علی الحساب باشد در غیر این صورت معامله ربوی است.

با سلام جهت عقد قرارداد میبایست به یک متخصص مراجعه کنید