اجناس توقیف شده شرکت رو کجا بایستی برد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۳۶ #32109096

من در یک شرکت مصالح فروشی به عنوان کارمند کار میکردم. رای اداره کار رو بابت مطالباتم به اجرا گذاشتم. از اجرای احکام مدنی نامه توقیف اموال برای حساب بانکی شرکت گرفتم و حساب بانکی خالی بود. برای توقیف اجناس سیمان و گچ و اجر شرکت نامه توقیف اموال گرفتم که اجرای احکام مستقیما نامه روبه کلانتری محل کارگاه نوشته حال سوالم اینه که لطفا دقیق راهنمایی کنید به مشکل بزرگی برخورد کردم. اگر اجناس داخل کارگاه رو که با مامور کلانتری خواهیم رفت توقیف کنم اجناس توقیف شده رو بایستی کجا ببرم چون من شخص امین رو نمیشناسم که اجناس رو به اون بسپارم تا برایم نگه داره چکار بایستی کرد ایا خودم میتوانم امین اموال باشم؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضا نمایید امین مشخص شود تا نزد او بسپارید

بادرودوسلام درخواست تعیین امین نمایید.

درود
تقاضای تعیین امین نمایید ضمن اینکه میتوانید خودتان نیز در این مورد اعلام امادگی نمایید .

تقاضای تعیین امین کنید

از دادگاه درخواست تعیین امین کنید

با سلام تقاضای نصب امین کنید.

با سلام
اجناس به جایی منتقل نمیشود و در همان محل توقیف و به امین سپرده میشود تا در صورت درخواست دادگاه امین آن را تحویل نماید