آیا پیگیرد قانونی شامل شرکت و اعضا آنها خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۴ #32070522

در شرکتی که فعالیت بازاریابی شبکه ای دارد و مجوز رسمی نیز برای این کار دارد وارد شدم. در فعالیت جدید این شرکت سایتی بر مبنی خدمات گردشگری و سلامت طراحی شده است که فقط خدمات به صورت بازاریابی ارجاعی به سایرین باید معرفی شود و در سایت نیز این عنوان تاکیدی مطرح شده است و عنوان کردند که هیچ ارتباطی با بازاریابی شبکه ای در این حوزه ندارند. حدود ۲ م برای به عضویت درامدن و استفاده از خدمات vip و ۱۸۰ هزارتومان برای مالیات پرداخت شده است. اما اول اینکه خدمات و طرح درآمدزایی از بازاریابی ارجاعی را فقط افرادی که حتما به عضویت درامده باشند میتوانند مشاهد کنند یعنی من لینک ارجاع را اگر به دوستم بدهم دوستم نمیتواند مستقیما این خدمات و طرح درامدزایی را مشاهده کند دوم اینکه طرح درامدزایی به صورت اکید بیان شده بر اساس معیار محاسبه پاداش و امتیاز تعداد نفرات مستقیم کل می باشد یعنی اشاره ای در سایت به آوردن افراد زیرمجموعه و گرفتن پورسانت از آنها نمیکند اما در کلاس های آموزشی و توضیحات مشاورین اعلام میکنند با آوردن افراد زیرمجموعه و معرفی خدمات سایت پاداش اهدایی از طرف شرکت به شما پرداخت خواهد شد که اساس و میزان آن مشخص نیست و به عملکرد شما بستگی دارد و حتی برای کم فعالیت کردن در حوزه بازاریابی ارجاعی تنبیه نیز قرار دادند ( کاربرانی که در استخرهای سه گانه فعال هستند در هفته های آتی با توجه به عملکردشان هر هفته ارزیابی شده و شامل دریافت امتیاز تشویقی خواهند شد و برای افرادی که فعالیت آنها در هفته های آتی متوقف شود نرخ کاهش امتیاز متناسب با نوع استخر تا ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت . )
با توجه به اینکه هیچ آثار رسمی در سایت مبنی بر بازاریابی شبکه ای وجود ندارد اما در واقع عملکرد آنها بر این اساس است آیا پیگیرد قانونی شامل شرکت و اعضا آنها خواهد شد؟ و ثبت شکایت از آنها ممکن است؟ و اصلا این قسم از فعالیت دارد به درستی انجام میشود و اشکالی به آن وارد نیست؟

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود داری وصف مجرمانه است

با سلام
عنوان مجرمانه محسوب میشود

بازاریابی شبکه ای که در فوق اظهار نمودید مصداق شرکت های هرمی است که دارای مجوز نیستند لذا این موضوع عنوان مجرمانه خواهد داشت

باسلام
این نوع عملکرد شرکت شما مبنی بر آوردن زیر مجموعه و کسب درآمد،مشابه همان گلد کویست سابق میباشد و بالطبع اگر برای ایم مورد مجوزی اخذ نشده باشد صد در صد در صورت داشتن شاکی و ورود خسارت به دیگری فرد متضرر حق شکایت و پیگیری خواهد داشت