چطور میتوانم پیام های امنیت اخلاقی دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۰ #32050784

سلام
تلفنی که در پرونده من در راهنمایی و رانندگی است با تلفنی که در دستم هست یکی نیستن
ضمن اینکه خودرو دارم. ولی خلافی نیز مرتکب نشده ام.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود

شماره ای که در حال حاضر برای آن هرگونه پیامک از نیروی انتظامی می آید بر مبنای شماره موبایلی است که شما در زمان تعویض پلاک به شماره گذاری نیروی انتظامی اعلام کرده اید.

لذا باید این شماره را در شماره گذاری تغییر دهید. بهتر است مالک خودرو با در دست داشتن مدارک هویتی خود و خودرو به مراکز شماره گذاری محل سکونت خود (تعویض پلاک یا پلیس راهور ) در صورت تعویض اختیار به مراکز پلیس +۱۰ مراجعه و شماره تلفن مدنظر خود را اعلام نماید تا هرگونه پیامک خلافی خودرو و یا احیانا پلیس امنیت اخلاقی و سایر یگان های انتظامی برای شما پیامک شود.

با درود فراوان /

برای تغییر شماره تلفن از طریق پلیس + ۱۰ اقدام کنید

درود
می توانید شماره خود را در راهور تصحیح نمایید.

شماره فعال خود را به پلیس راهور یا هر مرجع ذیصلاح ارائه بدین

باسلام
میتوانید به پلیس +۱۰مراجعه کنید و شماره همراه خود را تغییر دهید

درود بر شما، می‌توانید شماره تلفن خود را با مراجعه به دفاتر پلیس ۱۰+ تغییر داده و خط کنونی را جایگزین نمایید.

درود بر شما
به مراکز پلیس به علاوه ده مراجعه و ضمن ارایه مدارک شناسایی خودتان و‌مدارک خودرو ، درخواست تغییر شماره تلفن همراهتان را بنمایید .