در ارتباط با چک برگشتی بابت خرید میلگرد باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۸ #31912598

سلام بنده در تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۳۰ درخواست خرید میلگرد از یک نفر فروشنده میلگرد را دادم و چکی به تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۰۵ صادر کردم و به فروشنده دادم و بعد از دو روز پشیمان شدم و به فروشنده زنگ زدم گفتم از خرید میلگرد منصرف شدم لطفا خرید بنده را لغو کنید و چک بنده را پس بدید ولی فروشنده چک من را به کس دیگه ای داده بود و اون فرد سر تاریخ چک من را برگشت زد و ادعای دریافت حق انصراف ۱۰میلیون تومان را می‌کنه و چک بنده را نمیده لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم
۱- آیا با توجه به اینکه به من باری تحویل نداده می‌تونه شکایت کنه و ادعای تحویل بار را بده,? بنده هم هیچ جایی را بابت خرید میلگرد به فروشنده امضا ندادم
۲- چک من را الان می‌تونه بصورت حقوقی شکایت کنه یا کیفری ؟
۳-چک را به اینصورت نوشتم نوشتم در وجه--------------- بابت خرید میلگرد حالا چک من میشه شکایت حقوقی یا کیفری؟
۴- با توجه به کاهش قیمت میلگرد در روزهای اخیر فروشنده هر روز غرامت پشیمانی را بیشتر می‌کنه و میگه میلگرد اومده پایین و باید جریمه بدی
خواهشا راهنمایی کنید چکار کنم

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست استرداد لاشه چک مطرح نمایید

شما معامله انجام دادید وثمن هم پرداخت کردید ضرر و زیان در فسخ با شماست هر چه زودتر اظهار نامه بدید تا مدرک تقاضا فسخ داشته باشید که نتواند به قیمت روز از شما خسارت بگیرد در گفتگو تلفنی راه و حل مفصلی دارد از طریق بنیاد ارتباط بر قرار کنید

نسبت به استرداد لاشه چک از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

باسلام و درود دادخواست استرداد لاشه چک مطرح نمایید.

سلام.استرداد لاشه چک مطرح نمایید....

قبل از شکایت ایشان دادخواست استرداد لاشه چک دهید
شکایت حقوقی است چون چک وعده دار است

با درود استرداد لاشه چک مطرح بفرمائید