میشه کاری کرد که نره زندان و اعسار بده تا تکلیفش معلوم بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۷ #31827482

سلام و خسته نباشید.
متاسفانه یکی از اقوام نزدیک ما به خاطر چک برگشتی به مبلغ ۹۰ میلیون تومان جلب شده و احتمالا با زندان منتقل میشه چون نداره که بده ، شاکی هم صلح نمیکنه و میگه پولمو یه تیکه میخوام. یکبار اعسار زدن چندبن ماهه پیش که متاسفانه با همکاری که قاضی با شاکی داشته رد شده. سوال اینه که با تکجه به سن بالای ۶۰ سال این آدم و بیماری قلبی و بیماری اعصاب روان دو قطبی نمیشه برای زندان نرفتنش کاری کرد. چون به من گفتن باید بره زندان از اونجا اعسار بده . من میخوام ببینم میشه کاری کرد که نره زندان و اعسار بده تا تکلیفش معلوم بشه؟! آیا از داخل زندان احتمال قبول اعسار با توجه به بخشنامه جدید بیشتره؟! ایشون هیچ مال مکقول یا غیر منقولی هم نداره و در دادگاه دیگه ای اعسارش قبول شده فقط اینجا نشده.ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایدسریعا نسبت ارائه دادخواست اعسار مجدد اقدام کند

سلام
باید درخواست اسعر بدند و بررسی بشود ایا امکان درخواست اعسار است
ولی زندانی بخاطر جرم عمومی دارد اگر شاکی گذشت نکند

ضمن اهدای سلام و احترام
چنانچه ایشان فاقد تمکن مالی جهت پرداخت یکجای محکوم به میباشد و اموالی از ایشان به استثنای مستثنیات دین پیدا نشده است میتواند دادخواستی به دادگاه بدوی صادرکننده رای محکومیت به خواسته اعسار از پرداخت یکجای محکوم به و پرداخت به تدریج به انضمام گواهی چهار نفر شاهد در هر زمانی تقدیم کند و اصلا شرط پذیرش اعسار زندانی بودن نیست