آیا برای ارسال لایحه تبادل لوایح در دفتر خدمات الکترونیک قضایی باید تمبر مالیاتی باطل کرد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۲,۷۲۳ #31780040

طی اختلافی که با برادرم داشتم از او شکایت کردم و بعد از سپری شدن جلسات دادرسی، دادگاه بدوی رای به محکومیت برادرم داد که برادرم به این رای درخواست تجدیدنظرخواهی داد
از وکلای محترم درخواست راهنمایی داشتم

۱- آیا برای ارسال لایحه تبادل لوایح در دفتر خدمات الکترونیک قضایی باید تمبر مالیاتی باطل کرد؟اگر پاسخ بله باشد و تمبر مالیاتی باطل نشود آیا لایحه در دادگاه تجدید نظر دچار مشکل نخواهد شد که؟

۲-چه مدت زمانی طول میکشد که رای بدوی در دادگاه تجدید نظر تایید یا رد شود؟

(پرونده حقوقی میباشد)

باتشکر از وکلای عزیز

مشاوره حقوقی کیفری
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه دادرسی می بایست پرداخت نمایید…

"با سلام"
خیر صرفا هزینه دفاتر قضایی پرداخت خواهد شد

بله
دفتر خدمات قضایی هزینه ای از شما خواهد گرفت

تمبرمالیاتی نیست هزینه دادرسی هستش که بایدپرداخت نمایید یا در ستون خواسته اعسار ازهزینه دادرسی می خواستین

با درود
خیر نیازمند پرداخت نیست و زمان دقیقی رو نمی‌توان در نظر گرفت

اولا که تخمین زمان ممکن نیست
ثانیا که اصولا ابطال تمبر مالیاتی توسط وکیل دادگستری و به واسطه وجود وکالت نامه و اعلام وکالت متصور است و برای اشخاص غیر وکیل موضوعیت ندارد

سلام، ارسال لایحه از طریق دفتر خدمات قضایی صرفا دارای هزینه ثبت لایحه است، بسته به ترافیک کاری شعبه مدت زمانی را جهت رسیدگی لازم دارد