آیا با درخواست من، دادگاه، دادسرا یا قاضی میتواند این حکم را به حالت تعلیق، تعویق یا جایگزین در بیاورد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۶ #31712762

با سلام.
بنده ماه گذشته به ۵ ماه حبس تعزیزی درجه ۶ و ۷ محکوم شده ام و حکم قطعی است. ولی هنوز خود را معرفی نکردم. با توجه به بخشنامه ی رییس قوه ی قضاییه مبنی بر اینکه از ورود زندانیان به زندان ها بخاطر کرونا خودداری شود و طبق بند دوم این بخشنامه که در خصوص تعلیق، تعویق و جایگزین هست.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید درخواست تبدیل یا تعلیق یا تخفیف بدهید( هر کدام که شرایط برای شما باشد ) و بر حسب نظر قاضی اگر شرایط تخفیف یا تبدیل یا تعلیق وجود داشت اقدام میگردد