ایا میتوانم از صاحب جدید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۴ #31657400

سلام من سه ماه پیش به دلایلی سگمو فوری واگذار کردم
اما کامل نه و به صاحب جدیدش گفتم که من فیلم میخوام هر هفته ازش و نیاز دارم که ببینمش
اما هیچ فیلم برای من نمیفرسته از جواب دادن هم امتناع میکنه
و من به صاحب جدیدش گفتم که حق واکذاری به جز خودم نداره
و اون هم قبول کرده
الان جواب منو نمیده و من میخوام ازش شکایت کنم
ایا میتونم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، شاید بتوانید از باب خیانت در امانت اقدام کنید؛ ولی بعید است به نتیجه برسد.

در صورتی که قراردادی در این خصوص دارید می توانید اقدام کنید

باسلام این موارد باید مکتوب وضمن عقد قرارداد قید شده باشدبه جهت اینکه قابلیت شکایت داشته باشد.

اگر تعهدات فوق به صورت کتبی ضمن عقد از ایشان گرفته اید میتوانید الزام به ایفا تعهدات شخص بخواهید.

باسلام
شما نمیتوانید شرط بگذارید