آیا فسخ نکاح با نتیجه کمیسیون به اختلال هذیانی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۹ #31652123

با توجه به اینکه نتیجه کمیسیون پزشکی قانونی نوشته شده است که :
نامبرده در حال حاضر روان پریش نیست و مبتلا به اختلال بدبینی بیمارگونه ( اختلال هذیانی ) است. این اختلال به گونه ای است که پس از ازدواج بارز می گردد
امکان فسخ نکاح می باشد؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورتی که بعد از ازدواج زوج دچار جنون شود از موارد فسخ نکاح میباشد ولی برای زوجه (زن) از موارد فسخ نمیباشد.

باتوجه به سوال مطروحه فسخ نکاح منتفی است .‌چون ازموارد فسخ نکاح نیست

از موارد فسخ نکاح نمی باشد.اما اگر شدت آن به گونه ای است که موجبات عسر و حرج شما را فراهم کرده است می تواند علت طلاق باشد.

سلام جزو موارد فسخ نکاح نمی باشد بعلت اینکه این عارضه بعد از وقوع عقد ایجاد شده اما جزو موارد عسر و حرج می باشد و می توانید به موجب ان تقاضای طلاق نمایید

با سلام
از موارد فسخ نکاح نمیباشد ولی میتواند از دلایل عسر و حرج باشد

با سلام
باعث فسخ نکاح نمیگردد ولی میتواند در طلاق میسر باشد

مورد از موارد فسخ نکاح نیست چون بعد از ازدواج محقق شده و حین عقد وجود نداشته ولی از موارد طلاق و عسر وحرج میتواند باشد.