رابطه پیامی با زن متاهل جرم است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۸ #31609481

با سلام.من مجرد هستم.در گروه فیس بوکی با یه خانم دوست شدم که مدیر گروه بودن و همه باهاشون بگو بخند داشتن و خود فیس بوک شماره افراد در صورت مخفی نکردن نمایش میده و شماره از اونجا ادد کردیم. اولش نمیدونستم متاهل هست بعد چند بار پیام دادن در فیس در اپلیکیشن ایمو گفتگو کردیم که همسر ایشان متوجه شدند کلمات بکار برده در چت معمولی و گاهی با شوخی مثلا بیا اتاق دیدت بزنم و دخترت کجاست و اووووف و .. هست و بجز این چیز دیگری نبوده و منم کار دیگری نکردم حتی ایشان ندیدم با توجه به اینکه من حذف اکانت کردمروز آخر که همسر ایشان موبایل برداشته بودن می نوشتن بیا الان منم گفتم کجا خونه؟ گفت اره منم گفتم باشه ..البته قصدم شوخی بود چون تا الان اصلا این مسائل نبود و بعدشم نوشتم خودتو مسخره کن و ... چرا جواب ندادی و نمیدی و ...و همسرشون زنگ زدن گفتن گوشی ریکاوری کردن و کلی الفاظ رکیک بکار بردن فقط شبی که از ایمو تهدید کرد همسرشون که شکایت میکنن من یه دوبار تماس معمولی گرفتم که جواب ندادن و میس کال شد و بجز اون هیچ تماس و پیامک از سیم کارتم ارسال نکردم و بلعکس...آیا با چنین مدرکی(ففط ایمو اونم یا اصل چت یا اسکرین) میتونن ثابت کنن رابطه نامشروع بوده؟؟ و آیا امکان کتمان چت در ایمو برای من مقدور هست؟؟
لطفا راهنمایی کنید بهترین کار چیه ! من تا الان نه پام به کلانتری باز شده و نه دادگاه فقط یک حماقت ناخواسته کردم میترسم آبروم بره

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات جرم قابل پیگیری است....

سلام . رابطه نامشروع که در قانون جرم انگاری شده ، به صراحت تماس فیزیکی را جرم دانسته . اما بعضی از محاکم همین تماس تلفنی را هم تفسیر موسع کرده و طرفین را محکوم می کنند .

با درود فراوان
بله جرم است و قابل شکایت است .

باسلام
در صورت اثبات و شناسایی اکانت شما در ایمو امکان احراز جرم رابطه نامشروع وجود دارد.