آیا معامله حواله خودرو بصورت قولنامه ای خلاف قانون است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۸۳ #31602025

با سلام و احترام
بنده اقدام به فروش حواله خودرو ثبت نامی در قالب یک قول نامه نموده ام، هنوز سند خودرو صادر نشده و امکان صلح طبق قرارداد ایران‌خودرو وجود ندارد ولی بعد از صدور سند معامله آزاد است و سند در رهن نمی ماند.
آیا فروش حواله خودرو ثبت نامی بر اساس قولنامه عادی، اعتبار دارد؟ یا باطل و غیر قانونی است؟
با توجه به ماده ۱۰ قانون مدنی ، قسمتی که میگه قراردادهای خصوصی درصورتی که مخالف صریح قانون نباشد نافذ است.
آیا فروش حواله خودرویی که امکان صلح ندارد بصورت قولنامه ای مخالف صریح قانون است یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قرارداد فی مابین معتبر و قابل استناد است.

قرارداد فی مابین معتبر و مستند است

بادرودوسلام قراردادفی مابین معتبرومستند می باشد.

درود
قرارداد فی مابین طرفین معتبر و قابل استناد می باشد و فقط انتقال سند بعد صدور آن برای شما امکان پذیر می باشد

قرارداد فی مابین معتبر و قابل استناد است.

قرارداد فی مابین طرفین معتبر می باشد

با سلام قرار داد فی مابین معتبر می باشد و مورد استناد