چکار باید کنم تا در صورت عدم پرداخت دارایی از طرف شرکت مجددا حسابم مسدود نشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۶ #31447311

با سلام
سال ۹۱ به درخواست یکی از دوستان مدرک تحصیلی خود را در اختیار ایشان قرار دادم تا شرکتی ثبت نمایند البته من را هم به عنوان عضو هیئت مدیره معرفی نمودند حالا بعد از گذشت چند سال حسابم مسدود شده با مراجعه به بانک متوجه شدم شرکت مذکور در سالهای ۹۱ و ۹۲ بدهی مالیاتی داشته که به حساب دارایی واریز نشده و به خاطر همین حسابم مسدود شده. با تماس با مدیر عامل شرکت ایشان آمادگی هر کاری جهت رفع مسدودی حساب اینجانب را اعلام نمودند حال سوال من اینه میشه راهنماییم کنید چکار کنم تا اول حسابم باز بشه ثانیا در صورت عدم پرداخت دارایی از طرف شرکت مجددا حسابم مسدود نشه یا اموالم مصادره نشه
آیا میشه با یک تعهد محضری با مدیر عامل شرکت که کلیه تعهدات دارایی را قبول کننتا من بتونم از هیت مدیره استعفا بدم و از شرکت خارج بشم
با تشکر
اگه راهنماییم کنید ممنون دارتون میشم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در اولین فرصت استفاء خود را اعلام فرموده و سپس از اعضاء هیئت مدیره درخواست نمایید یا مدرک تحصیلی شما را استرداد نمایند یا تعهد محضری مبنی بر اینکه هرگونه مالیات و دارایی و پیگیرد های قانونی در خصوص شرکت بر عهده آنها خواهد بود و اخذ سفته از ایشان نیز بلامانع است

سلام
چون در واقع شما عضو هیئت مدیره شرکت نیستید باید در اسرع وقت خروج خود و استعفا از هیئت مدیره را صورت جلسه و به ثبت شرکتها اعلام کنید و سپس از اشخاصی که در هیئت مدیره هستند و از مدرک شما استفاده نموده اند تعهد محضری مبنی بر پرداخت بدهی ها و تسویه حساب با دارایی اخذ نمایید و سپس شما خودتان با دارایی در صورت تمایل تسویه حساب کرده و چنانچه به دارایی پولی پرداخت کردید با تعهد مذکور می توانید آن را از مدیران مطالبه کنید