بعد از بیرون اومدن از سازمان؛ ممنوع الخروج هستم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۵۸ #31370761

سلام خسته نباشین من نظامی کادر یگان ویژه هستم به صورت پیمانی و رسمی نیستم خاستم بدونم که بعد منفک شدن و بیرون اومدن از سازمان. ممنوع الخروج هستم یا نه چون من مربی و ورزشکار حرفه ای هستم میخام برم ترکیه برای خروج از کشور چیکار باید کنم ممنون میشم زود جواب بدین .باتشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله طبق قانون مامورین ارگان های نظامی تا۵ سال حق خروج ندارند

معمولا تا یه مدت کوتاهی ممنوع الخروج هستید

با سلام ، با ‌توجه به توضیح و به ویژه پیمانی ‌بودن شما به نظر منعی نباشد، اما از طریق پلیس ۱۰+ پیگیری نمایید؛ آرزوی بهروزی.

نظامیان با توجه به اینکه در نظام خدمت می کنند تا ۵ سال ممنوع الخروج از کشور خواهند بود لذا می توانید موضوع ممنوع الخروجی بودن یا نبودن را از طریق پلیس + ۱۰ پیگیری نمایید

سلام دوست عزیز.صرف نظامی بودن دلیل این امر نمیشود و بسته به سمت شما دارد.اگر ۳ سال آخر رده شغلی عادی داشته باشید مانعیتی وجود ندارد ولی بهتر است برای اطمینان از پلیس+۱۰ سوال کنید

با سلام
اگر در ۳ سال آخر خدمت خود در مشاغل عادی و محرمانه شاغل بوده اید طبق آیین نامه تایید صلاحیت امنیتی کارکنان تیروهای مسلح پس از منفک شدن مشکلی برای خروج از کشور ندارید.

با سلام
خیر ممنوع الخروج نیستید.با سلام
اگر در ۳ سال آخر خدمت خود در مشاغل عادی و محرمانه شاغل بوده اید طبق آیین نامه تایید صلاحیت امنیتی کارکنان تیروهای مسلح پس از بیرون آمدن از سازمان مشکلی برای خروج از کشور ندارید.