با فسخ نکاح به دلیل بیماری همسر، آیا مهریه ای که بهشون دادم باید پس بدن یا نه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۰ #31138477

همسرم واژینیسموس داره و به من اطلاع نداده بودن الان که خودم فهمیدم اگه شکایت کنم برای فسخ نکاح من باید ثابت کنم خبر نداشتم یا اونا باید ثابت کنن که به من گفتن؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست فسخ نکاح و ارجاع به پزشکی قانونی جهت معاینه پزشکی بدهید

اگر نکاح را فسخ کنید مهریه به خانم تعلق نمی گیرد و اگر مهریه را دریافت کرده باشد باید ان را مسترد نماید

با سلام
فورا به فسخ اقدام نمایید و مهریه ساقط میگردد،اثبات با شماست مگر اینکه اگر ادعا کنند شما میدانید ایشان باید اثبات نمایند.

بیماری مربوطه از موارد فسخ نکاح نیست .‌ولی طبق قانون‌ درصورت اقدام‌ ازناحیه شما اثبات برعهده شماست

- با فسخ نکاح مهریه منتفی بوده و اگر زوجه مهریه را دریافت کرده باید مسترد نماید .
- استفاده از حق فسخ فوری بوده و به محض اطلاع باید اعلام شود در غیر اینصورت ساقط است.
- اثبات هر ادعایی برعهده مدعی است و اگر زوجه مدعی اطلاع شما باشد باید اطلاع دادن به شما را ثابت کند .