آیا در این صورت حکم به نفع من صادر شده؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۶۳ #31101797

درود و خسته نباشید
بنده در اثر درگیری با راننده خودرو شاکی پلاکش شدم . متاسفانه اون نفر صاحب اصلی ماشین نیست و در مواجه حضوری کلانتری اصلا صاحب اصلی ماشین قبول نکرد ک حتی برا یبار هم ماشینو تحویل یه نفر هم داده بوده . با شناسایی چهره ثبت احوال فهمیدیم ک متشاکی برادر صاحب ماشین بوده و نامه های مخابرات خط های به اسم اون دو نفر رو تحویل شعبه دادگاه دادیم الان بعد یه ماه سوال گرفتم گفتن ک اون نفر متشاکی رو گرفتن و با قید وثیقه ۱۰۰ تومنی بیرونه . میخواستم بدونم ک آیا در این صورت حکم به نفع من صادر شده یا ن و اینک بدون حکم قاضی گرفتنش و این وثیقه رو گرو گذاشته. سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صدور حکم بنفع شما منوط به اثبات دلایل شمان واقناع قاضی وصدور کیفر خواست و رای قطعی دادگاه

سلام
وثیقه با دستور مقام قضایی اخذ می شود لیکن به نظر هنوز حکم موضوع اصلی صادر نشده است

سلام. نتیجه قابل پیش بینی نیست

نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد

نتیجه غیرقابل پیش بینی ست ...

نتیجه رسیدگی را نمیتوان پیش بینی نمود.

با درود نتیجه قابل پیش بینی دقیق نمیباشد تصمیم با مقام قضایی میباشد