سوال من اینست که این مبلغ جریمه روزانه تا چه زمانی حساب می شود؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۵۶ #30932792

با سلام و احترام
در قرارداد کاری بنده نوشته شده هر روز تاخیر در پرداخت حقوقم روزانه جریمه بیست هزار تومان جریمه دارد.کارفرما حقوقم را حاضر نیست بدهد و کار را ترک کرده ام و قصد شکایت به اداره کار دارم.تا روزی که با من تسویه کند یا تا روزی که به اداره کار شکایت کنم؟ مبلغ کلی ‌این جریمه ها تا الان را باید در شکایتم بنویسم یا چون اضافه می شود هنوز مبلغ مشخص نیست؟
سپاس از بزرگواران

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام تاوقتی که مشغول می باشید امکان مطالبه می باشد.

سلام تا زمانیکه مشغول بودید قابل مطالبه است

با احترام شما از زمانی که پرداخت صورت نگرفته است می توانید اقدام نمایید

درود
تا اجرای حکم وجه التزام قراردادی تعلق می گیرد.

سلام و ارادت
این مبالغ جریمه در قراردادهای کار ایفای ناروا هستند و چنین شرطی باطل است و شما بهتر است سریعا اقدام به طرح شکایت نمایید و بابت مبالغ جریمه آنرا قبول نکنید .

بهتر آن است ابتدا وجه التزام را مطالبه کنید و در صورت عدم ترتیب اثر میتوانید آن را تا روز پرداخت طی دادخواست مطالبه نمایید.

درود . تا زمانی که اشتغال به کار داشته اید قابل استرداد است و بهتر هست شما در ابتدا اقدام به ابلاغ اظهار نامه نموده و اگر ایشان با توجه به دریافت اظهار نامه حق و حقوق شما را واریز نکردن اقدام به طرح دادخواست نمائید.