ایا مرور زمان از زمان وقوع جرم هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۷ #30825389

با سلام خسته نباشید پسر عمه بنده سال ۷۶ مادرش فوت می کنه سال ۸۶ میره گواهی انحصار وراثت را می گیره اسم مادر متوفی را ذکر نمی کنه هر چند مادر بزرگم چون بی سواد بوده نمی دونده گواهی انحصار وراثت خلاف واقع گرفته حال مادر بزرگم سال ۹۵ فوت کرده اما این پسر عمه ام اصلن از گواهی انحصار وراثت استفاده نکرده از سال ۹۹ میره با استفاده از این گواهی انحصار وراثت میره از اداره ثبت نسبت به سهم مادرش از پدرک بزرگم سند ثبتی می گیره و چند اموال را بفروش می رسانه حال بنده رفتم شکایت کلاهبرداری و فروش مال غیر کردم پرونده رفته دادیاری حال دادیاری قرار صادر کرده میگه نسبت به جرم کلاهبردای مشمول مرور زمان میشه چون تاریخ وقوع جرم سال ۸۶ بوده پس قرار موقوفی صادر می کنه اما نسبت به فروش مال غیر هم میگه با توجه به اینکه گواهی انحصاروراثت رسمی هست باید ابتدا گواهی انحصار وراثت اصلاح بشه تا من مالکیت اثبات بشه و میگه چون در حال حاضر ادله کافی وجود نداره قرار منع تعییب صادر می کنه حال سوالم اینه من می خوام اعتراض کنم نسبت به این قرار اول من تازه فهمیدیم که گواهی انحصار وراثت خلاف واقع گرفته ایا مرور زمان از زمان وقوع جرم هست یا زمان اطلاع و اقدام هر چند خلاف واقع گواهی جز جرایم خاص و غیر قابل گذشت و همچنین رفتم اصلاح گواهی انحصار وراثت در خواست دادم ایا به نظر اساتید محترم استدال دادیار درسته چطور می تونم حقمو بگیرم

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع و مستندات نیاز به بررسی دقیقتری دارد

سلام مرور زمان شامل جرم های قابل گذشت میشود

استدلال دادیار صحیح می‌باشد. جنابعالی میتوانید با اصلاح انحصار وراثت نسبت به اثبات معاملات منعقده طی دادخواست حقوقی اقدام نمایید . حتما از وکیل مجرب در امور حقوقی استفاده کنید

باسلام مرور زمان برای شکایت از تاریخ اطلاع از وقوع جرم است

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است استدلال دادیار صحیح است اما موضوع شما تخصصا باید مورد بررسی قرار گیرد همراه با جمیع مستندات