در چنین مواردی دستور نقطه زنی میده؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۱۴ #30662414

عده ای دشمن شخصی بسیار هدفمند بنده را اذیت میکنند و شرایط را برای من و خانواده ام بسیار سخت و پیچیده کرده اند و حتی یک نفر را به قصد کور کردن من فرستادند که ناموفق بود اما صورتم بخیه خورد و دیه تصادف را هم گرفتم، متاسفانه مدرک محکمی ندارم برای شکایت کردن، میخواستم بپرسم قاضی در چنین مواردی دستور نقطه زنی میده یا خیر؟ و این که دوتا زمان و مکان هستش که درخواست نقطه زنی میخوام بدم که یکی یک سال و نیم و اون یکی دو سال و نیم پیش بوده، آیا هنوز توی دیتابیس اطلاعات هست یا خیر؟ ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتی ک مدرکی نداشته باشید احتمال دستور نقطه زنی کم است

بستگی به نظر مقام قضایی دارد .

بستگی به نظر قاضی دارد ...

درود از اختیارات ایشان است

با درود شکایت خود را طرح کرده و با تنظیم لایحه توضیحات لازم را به قاضی ارائه دهید

سلام و عرض ادب
بهتر است که طرح شکایت کنید تا با ارائه این توضیحات طی یک لایحه، بتوانید نظر قاضی را جلب کنید چرا که برای اینکار حتما به دستور قضایی نیاز دارید

سلام بستگی به نظر قاضی دارد