میتونم برای اعتراض اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۲۵ #30605680

سلام خسته نباشید.
من ابلاغیه الکترونیکی دریافت کردم. مدت ۵ روز وقت داشتم که حضوری برم رای دادگاه بگیرم. روز سوم رفتم برگه حکم قاضی گرفتم. بهم گفتن که فقط پنج روز وقت دارم برای شکایت.
الان بنظرم وقتش گذشته .

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چه زمانی به شما ابلاغ شده.

سلام و درود سوال مبهم است اما روز اول و روز آخر حساب نمی شود

سلام
از تاریخ ابلاغ، روز ابلاغ و اقدام محاسبه نمی‌گردد.موفق باشید

تاریخ ابلاغ یا درج در سامانه ملاک شروع تاریخ اعتراض است.اما زودتر اعتراض خودتون را ثبت کنید که مهلت منقضی نشود.

روز ابلاغ و اقدام جزو مواعد محسوب نمی گردد .

با سلام
مهلت از تاریخ ابلاغ محاسبه می شود

با سلام
موعد ۵ روزه از فردای روز ابلاغ به شما شروع شده و تا فردای روز پنجم برای شما فرصت اعتراض وجود دارد.