با داشتن صرفا کارشناسی ارشد در رشته حقوق؛ بدون اخذ مدرک لیسانس، مستقیما در مقطع فوق لیسانس تحصیل کرده باشم, آیا امکان اخذ پروانه وکالت برای من وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۰ #30522854

ضمن عرض سلام و وقت بخیر.

و سوال دوم اینکه آیا شرطی مبنی بر عدم کارمند بودن در سازمان های دولتی برای وکیل شدن وجود دارد یا خیر؟
به بیان دیگر آیا با حفظ شغل دولتی (بطور مثال معلم بودن) میتوان پروانه وکالت اخذ کرد یا خیر

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پاسخ هردو سوال شما خیر می باشد. لیسانس حقوق الزامی است و کارمند هیچ سازمان و اداره دولتی نباید باشید

با عرض تحیت و ادب
در خصوص سوال اول پاسخ منفی است و جهت شرکت در آزمون وکالت باید لیسانس حقوق، فقه و مبانی حقوق و رشته های مرتبط را داشته باشید.
در خصوص اشتغال نیز در حال حاضر صرفا اعضای هیئت علمی دانشگاهها می توانند علاوه بر اشتغال به امر تدریس و عضو هیئت علمی می توانند پروانه وکالت اخذ نمایند. دیگر مشاغل از جمله فرهنگیان نمی توانند همزمان پروانه وکالت داشته و به امر وکالت نیز بپردازند.