آیا صاحب سیم کارت میتواند از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۵۷ #30362950

با سلام خسته نباشید من نمایندگی ایرانسل دارم چند وقت پیش کسی اومد از من سیم کارت گرفته بعدش رفته الان فهمیدم اون کس صاحب کارت ملی نبوده و اون کسی که سیم کارت گرفته سیم کارت انداخته داخل گوشی دزدی الان برای صاحب سیم کارت درد سر درست شده . در حالی که من از کسی که سیم کارت گرفته مدرک دارم و اثر انگشت میخواستم ببینم برای من هم دردسر داره یعنی جرم داره و دچار مشکل شدم ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
آیا صاحب سیم کارت میتواند از من شکایت کنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورتیکه سو نیت شما محرز نباشد وبا علم واطلاع از اینکه شخص مراجعه کننده واقعا صاحب کارت ملی ارائه شده نبوده و اینکار را با این علم انجام نداده باشید مستوجب مجازات نخواهید بود ولیکن این احتمال هست بعنوان مطلع شما را احضار نمایند

با سلام باید بین دو موضوع تفکیک قایل شدیکی وقوع جرم و دوم بحث مسئولیت مدنی
از باب وقوع جرم اگر از شما شکایت شود مقام قضایی مبحث سونیت را باید بررسی کند و با توجه به توضیح شما به نظر میرسد سونیت وجود نداشته است ولیکن تشخیص این امر با مقام قضایی می باشد
اما در مورد مسئولیت مدنی قضیه فرق می کند شما در هنگام فروش سیم کارت کوتاهی وتقصیر داشته اید و این کوتاهی شما منجر به بروز خسارت برای صاحب مدرک شده است لذا در صورت دادن دادخواست از طرف ایشان شما محکوم به پرداخت خسارت می شوید. تعین میزان خسارت با کارشناس است