ایا میتوانم از هر دو انها بابت ۱۷ ماه گذشته شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #30348868

بنده مالک واحد اپارتمانی هستم که ان را اجاره دادم مستاجر بدون اطلاع بنده پارکینگ را ۱۷ ماه به مسول ساختمان در ازای پرداخت شارژ و همه قبوض ساختمان اجاره داده که هر ماه مبلغی زیر ۱۰۰ هزار تومان میشده. در روز اتمام اجاره مسول سلختمان مدعی شدند که فقط ۷ ماه از پارکینگ استقاده کردند و هر ماه هم مبلغ فقط ۲۰ هزار تومان را قبول دارند و مستاجر به ایشان بدهکار است. در هر صورت به توافق نرسیدند و مسول ساختمان از من ینی مالک در شورای حل اختلاف شکایت کرد بنده محکوم شدم به پرداخت و البته ۱۷ ماه ۲۰ هزار تومن از ان کم شد که برای اجاره پارکینگ منطقی نمیباشد. میخواهم به حکم اعتراض کنم ایا شانسی دارم. و همین طور میخواهم شکایت بر علیه مستاجر و مسئول ساختمان برای اجاره پارکینگ مطرح کنم طبق اجاره نامه نمیتوانستند ان را اجاره دهند حالا که پارکینگ را تحویل داده اند
ایا میتوانم از هر دو انها بابت ۱۷ ماه گذشته شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید با ادله و مدارک نسبت به حکم صادره تجدیدنظرخواهی کنید، می توانید علیه آن ها طرح دعوی کنید.