سه نفر شاهد از خانواده خودم دارم چه کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۲۵ #30336739

سلام،وقت بخیر من و شریک یک بیل مکانیکی بصورت مشترک سه دانگ و سه دانگ داشتم یک روز تصمیم به
فروش کردیم ،در قولنامه قرار شد من دستگاه اگر سالم بود ۱۹۰۰ بخرم طی مدت ۱۵ روز پول پرداخت کنم اگر
نتوانستم ایشان ۵۰ تومان کمتر بخرد یعنی ۱۸۵۰ ، وقتی من رفتم دستگاه چک کردم با توجه به اینکه سالم نبود و ابزار در درون دستگاه نبود گفتم این شرط ما نبود بعد یک چک که کن بمبلغ ۱۹۰۰داده بودم به ایشان در قبال دستگاه آمد بهم داد چیه رسیدتحویل چک ازم گرفت بعد الان رفته توش یک سطر بهش اضافه کرده که من بیل را به ایشان فروخته ام و دو نفر شاهد که یکی آنها پدر و یکی دیگر پدر خانم می باشد قرار داده در صورتی که هیچ ثمن هم رد و بدل نشده است ؟ میشه راهنمایی کرد؟
ایشان جعل کرد .درخواست کارشناس خط داده ام دوم هیچ گونه پولی بهم نداده است سوم سه نفر شاهد از خانواده خودم دارم که در فقط برای تحویل رسید چک برای ایشان امضا کردم ؟
با تشکر.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید نسبت به جعل شکایت نمایید و به استناد شهود و...محق بودن خود را اثبات نمایید

سلام با توجه به سوال شما شهادت خودتان را معرفی و اسناد و مدارکی هم دارید ارائه دهید موفق باشید

با درود شهادتت ایشان منع قانونی ندارد

سلام
می توانید از ایشان شکایت کنید

با سلام و درود . شما میتوانید از ایشان شکایت کنید .

بادرودوسلام مخیربه شکایت کردن می باشید.

باسلام
میتوانید شکایت کنید .