چگونه میتوان اثبات نمود و آیا کار پسرم خیانت در امانت محسوب می شود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۶ #30246318

با سلام بنده پدری هستم که به پسرم مبالغی به امانت سپردم که برای من سهام بخرد و در بورس سرمایه گذاری بکند ولی از آنجا که پدر و پسر بودیم و شکی بین مان نبود پسرم برگه اوراق های سهام را به نام خودش خریده و حالا من سهام هایم را میخواهم ولی او پس نمی دهد، ولی تمام فیش های وازیزی و پرینت های حساب بانکی که برای پسرم ارسال کردم را تهیه کردم و شاهد نیز دارم ، چگونه میتوان اثبات نمود و آیا کار پسرم خیانت در امانت محسوب می شود؟ ممنون

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ودرود ازطریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

سلام
می توانید علیه ایشان دادخواست مطالبه وجه تهیه نموده و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید

سلام .امر تحقق یافته فاقد وصف کیفری است

با درود موضوع مشمول تعریف مجرمانه نیست

عذرخواهم پیرو پاسخ قبلی اصلاح میکنم .طبق توضیحات شما جرم خیانت در امانت تحت شرایطیرخ می دهد است لازم به ذکر است که پسر شما با پول شما سهام بنام خود خریده است پس بورس مالک سهام را فردی می داند که سهام بنام وی خریداری شده است .شما مطالبه سهام نموده اید اینجا توضیح دهم دوحالت متصور است ۱بدون رضایت واگاهی شما سهام بنام خودش خریده وبر نمی گرداند خیانت در امانت رخ داده ۲ اگر پسر بنام خود خریده وشما بااگاهی ورضایت وهمان اعتماد پدر وپسر که فرمودید بااطلاع از این موضوع که سهام به اسم پسرخریداری شده وبرای شما فرقی نمی کردوالان پس از گذشت مدتی پسر ادعا می کند که مالک سهام خود ش واز دادن امتناع می کند در این صورت خیر جرمی اتفاق نیافتاده است.وفقط می توانید پول خودرا باارایه دادخواست حقوقی مطالبه کنید.

سلام .امر تحقق یافته فاقد وصف کیفری است لذا از طریق ارایه دادخواست مطالبه وجه اقدام فرمایید.

موضوع مشمول تعریف مجرمانه نیست و تنها میتوانید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت پسرتان مطرح کنید .