شکایت شهادت کذب از شاهد چطور به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۹۰ #29976156

با سلام شخصی که بنده نمیشناسمش در پرونده عدم تمکین همسرم در دادگاه حاظر شد و شهادت داد که بنده بارها با همسرم درگیر شده ام و او را مورد ضرب و شتم قرار داده ام در حالی که بنده هیچ موقع همچین کاری نکرده ام فقط یک بار در جلو منزل یک درگیری و با شهادت ایشان پرونده عدم نمکین همسرم رد شد و از شاهد به اتهام شهادت کذب شکایت کیفری کردم که در داددسرا بعد از سه ماه امروز قرار منعو تعقیب صادر کردند در حالی که بنده در دادسرا سه نفر شاهد بردم و شهادت دادند که در ان روز مشاجره نه درگیری صورت گرفته و نه ان شاهد در محل حضور داشته الان بنده چکاری باید انجام دهم لطفا راهنمایی دقیقی بفرمایید وقتی بنده بنده هیچ وقت ضرب و شتمی انجام نداده ام تمکین بنده را رد کردند و حال هم شکایت کیفریم را هم رد کرده اند این چه عدالتیست که هیچ حقی به حقدار نمیرسد

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با عنایت به اصل برائت برای شکایت کیفری نیازمند ادله ای محکمه پسند دارید...

به قرار صادره اعتراض کنید

درود
در صورتی که ادله کافی برای جرح شهود دارید در مهلت مقرر اعتراض به قرار منع تعقیب نمایید.

سلام وقت بخیر
درخواست جرح شهود کرده و به قرار صادر شده در مهلت مقتضی اعتراض نمایید.

با سلام ، با عنایت به اصل برائت برای شکایت کیفری نیازمند ادله ای محکمه پسند مبنی بر عمد و سوء نیت شهود در ادای مفاد شهادت دارید .

با سلام
اعتراض به قرار صادره با ارائه و شرح دلایل... برای توضیحات و کسب راهنماییهای بیشتر از مشاوره تلفنی یا آنلاین استفاده نمایید. چراکه احتمال دارد در طرح شکایت و ارائه دلایل و مستندات دچار ایرادی باشید.

سلام
تا پیش از صدور حکم بایستی جرح شهود را درخواست دهید.
جرح شهود» یعنی ادعای فقدان یکی از شرایطی که قانون برای شاهد مقرر کرده است
شرایط قانونی شاهد می توان به این موارد اشاره نمود :
۱- بلوغ

۲- عقل

۳- ایمان

۴- طهارت مولد ( حلال زاده بودن )

۵- عدالت

۶- نداشتن نفع شخصی در دعوا

۷- نداشتن دشمنی با طرفین دعوا

۸- عدم اشتغال به ولگردی و تکدی گری