میتوانم به این دادنامه اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۵ #29879994

سلام.
بابت بازگشت به کار و قرارداد کاریم به دیوان عدالت اداری شکایت کردم و در دادخواست اصلی هم علاوه بر موضوع شکایت درخواست و تقاضای صدور دستور موقت از جانب دیوان رو هم درخواست کرده بودم. شعبه دادگاه بدوی دیوان در دادنامه ای که بدین شرح است:
گردشکار: شاکی درخواستی به خواسته فوق ارائه که پس از ثبت به این شعبه ارجاع شده است.
خلاصه درخواست شاکی:"تقاضای صدور دستور موقت به شرح ستون خواسته مورد تقاضاست زیرا عدم صدور دستور موقت موجب بروز مشکلاتی برای اینجانب می شود که جبران آن در آینده دشوار خواهد بود." اینک جلسه شعبه در وقت فوق العاده تشکیل است پس از بررسی دلایل و مدارک شاکی به شرح ذیل نسبت به تقاضای دستور موقت اتخاذ تصمیم می گردد. «« تصمیم دیوان »» نظر به اینکه مطابق مواد ۳۴ و ۳۵ قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری صدور دستور موقت مبنی بر توقف اجرای آراء و تصمیمات و اقدامات و یا الزام به انجام وظیفه منوط به احراز ورود خسارت که در آینده جبران آن غیر ممکن یا متعسر است می باشد و چون دلایل و مستندات ارائه شده دلالت بر ورود خسارت به نحوی که جبران آن غیر ممکن یا متعسر باشد ندارد و فوریت امر نیز احراز نمی گردد لذا موجبی برای صدور دستور موقت وجود ندارد و درخواست شاکی در خصوص دستور موقت مردود اعلام می گردد. خواهشا کمکم کنید درخواست و تقاضای دستور موقت که بوسیله یک وکیل نوشته شده بود از طرف دادگاه بدوی دیوان رد شده ایا میتوانم به این دادنامه اعتراض کنم و در اعتراضم چه چیزی رو بنویسم که مورد قبول واقع بشه بخدا از ابان ماه ۹۸ تابه امروز به حقم نرسیدم و بلاتکلیف مانده ام.لطفاکمکم کنید.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دستور موقت قطعی است و قابل اعتراض نیست.

دستور موقت صادره قطعی و غیر قابل اعتراض و امکان طرح مجدد خواسته غیر مقدور است.و مشمول اعتبار امر مختومه می‌باشد .

با سلام وقت شما بخیر
مجددا اقدام به ثبت درخواست دستور موقت نمایید .لایحه ای با مشورت وکیل خود تنظیم نمایید و با ثبت اعتراض خود در مهلت قانونی به شعبه مربوطه دیوان ارائه نمایید.
در صورتی که مجددا هم دستور ثبت نمایید باید مستندات ارائه شده توجیه قانونی جهت صدور دستور را به لحاظ فوریت امر داشته باشد در غیر این صورت قطعا مجدد درخواست شما رد خواهد شد.
با ثبت درخواست ارزیابی امکان ارائه پاسخ کامل را فراهم نمایید.موفق باشید

رد دستور موقت قابل اعتراض نیست مستند رد درخواست دستور موقت قابل قبول نبودن موجب و جهتی که خود را محق دستور موقت بیان نموده اید است لذا شما میتوانید دستور موقت را بار دیگر به جهت قانونی قابل قبول مطرح کنید