آیا طول درمان مقدار دیه را افزایش می‌دهد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۳,۸۶۷ #29632

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده 8ماه پیش سوار بر موتور سیکلت با یک کامیون تصادف کرده و الان نزدیک 8 ماه دارم طول درمان میگرم میخواستم ببینم این طول درمان تاثیری بر مقدار دیه دارد یا خیر

مشاوره حقوقی قتل
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام طول درمان به لحاظ ماهیتی در افزایش یا کاهش دیه موثر نیست ولی بلحاظ اینکه مطالبه دیه به روز محاسبه میشود طول درمان می تواند از این بابت در افزایش دیه موثر باشد مثلا مطالبه دیه قبل از سال ۱۴۰۰ باشد ولی بلحاظ طول درمان در سال ۱۴۰۰ محاسبه شود

باسلام بله پرداخت دیه هر زمانی که به تعویق بیفتد شک نکنید که افزایش خواهد داشت و به نرخ همان زمان از مشتکی عنه وصول خواهد شد

باسلام در بررسی دیه ، میزان جراحات وارده مورد تاکید و استناد قرار میگیرد

بااحترام
در اظهار نظر جدید فقط برای دقیق تر ذکر دیه طول درمان را اتخاذ میکنند

خیر طول درمان هیچ تاثیری در دیه ندارد. آنچه در تعهد شرکت بیمه است دیه ناشی از فوت یا دیه و ارش نقص عضو یا جزئی یا کامل اعم از موقت یا دائم و همینطور هزینه های معالجه است. غرامت ایام از کارافتادگی با شرکت بیمه راننده مقصر حادثه نیست،حسب مورد از طریق بیمه تامین اجتماعی یا دولتی می توانید اقدام کنید.
ضمنا آن دسته از هزینه های معالجه توسط بیمه پرداخت می شود که مشمول قانون دیگری نظیر بیمه های خدمات درمانی نباشد.

سلام در احراز اسیب وارده و نحوه و کیفیت بهبودی و تعیین میزان دیه موثر است

با سلام فقط نوع جراحات و صدمات موثر در تعیین دیه و ارش است طول درمان فقط در مرخصی استعلاجی یا بیمه بیکاری موثر است.