شکایت از اتلیه چطور انجام میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۳۷ #29624333

سلام،
اواسط سال ۹۹با اتلیه قرار داد بستیم (دوتا کلیپ و فایل کامل عکس و فیلم) و همون موقع تسویه کردیم
سال۹۹ اذر ماه و ۱۴۰۰خردادماه کلیپ و عکس مارو گرفتن و بعدش از شهر محل قرار داد مشهد رفتن به تهران.
اواخر ۱۴۰۰ بعد از کلی تماس که به سختی جواب میدادن کلیپها رو به صورت دوتا فایل بی کیفیت تلگرام فرستادن .
ما ازشون فایل خواستیم گفتن باید هارد اکسترنال باشه و پول برامون واریز کنید تا هارد بخریم ،و ما کارت به کارت کردیم.
از اون روز جواب تلفن و پیاممونو ندادن .چطور باید شکایت کنیم

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می بایست دادخواست ایفای تعهد قراردادی را ثبت نمایید

دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی ارائه بدهید.

می توانید مراتب را به اتحادیه مربوطه اطلاع دهبد، و همچنبن مستند به قرارداد دادخواست الزام به ایفا تعهد مطرح نمایید

سلام پیشنهاد میشود ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید درصورتی که افاقه نکرد دادخواست بدهید(همراه با ادله)

سلام اگر قرارداد کتبی دارید طبق همون قرار داد واگر ندارد بهتراست ابتدا اظهارنامه و فیش واریزی وانتقال وجه را مستند کنید