چند شکایت رو نمیتونم با هم مطرح کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۶۸ #29587883

باسلام
برا ثبت دداخواست دفتر رسمی پیشخوان موضوع شکایتم خیانت در امانت و سرقت و فحاشی وقتی رسید ثبت گرفت موضع سرقت فقط ذکر شد سوال کردم که موضوع شکایت خیانت در امانت و سرقت و فحاشی جواب که سیتم فقط یه موضوع قبول میکنه بعد اخطاریه برات فرستادن اونجا مطرح کن خاستم بدانم صحت داره

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگروحدت اصحاب دعوی وجوددارد می توانید درقالب یک شکوائیه مطرح نمایید

سلام شما میتوانید یک شکایت انجام دهید

با سلام
اگر اصحاب دفتر تفاوت ندارند می توانید در یک شکوائیه مطرح نمایید

چند شکایت را علیه یک نفر در یک شکواییه می توان مطرح نمود.

امکان درج عناوین مجرمانه متعد وجود دارد.

خیر اشتباه گفتند ، باید همه شکایتها رو ثبت میکردن ، توی اولین جلسه حتما خودتون دقیق اصلاح کنید و موارد رو کامل بنویسید

باسلام و احترام خیر تمام عنوانها را می توان در یک شکایت قید نمود