بابت واریزی و برداشت از حسابم پلیس فتا حسابم را مسدود کرده است علت چیست و از چه طریقی قابل پیگیری می باشد ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۳۲ #29474808

سلام ۴شب پیش ساعت ۰۱.۳۴دقیقه شب دو میلیون به حساب من واریز شد و پنجاه ثانیه بعد برداشت شد که برای من اس ام اس بانک اومد ولی من نمیدونستم کی بوده که هم ریخته هم برداشت کرده فرداش از بانک به من زنگ زدن که در جریان هستید گفتم خیر گفتند شنبه به شعبه بانک مراجعه کنید که رفتم حسابم رو با ابلاغیه فتا مسدود کردند باید چی کار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال زیاد ممکن است شخصی این مبلغ را برای شما ریخته ولی به دلیل موفق نبودن عملیات اتوماتیک برگشت مبلغ به حساب صورت گرفته است

دوست عزیز درمورد روال اداری به همون بانک مراجعه وجویا بشید وبقیه کارها از پلیس فتا