چطور از کسی که با احساساتم بازی کرده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۵۱ #29433258

حدود ۲ ۳ سال قبل همکارم که پسر جوونی بود، به من ابراز علاقه کرد. به خاطر اختلاف سنمون و بیماری من مخالفت کردم. بعد از چند ماه بالاخره پذیرفتمش. توی تمام این مدت با اشک و گریه و زبون بازی برام فیلم بازی کرد و گفت دوستت دارم. خودشو به خانوادم نزدیک کرد. میدونست مریضم گفت پات میمونم تا آخر عمر. ازم سوءاستفاده مالی و جنسی کرد و بعد از ۲سال اخلاقاش یهو عوض شد. بهم گفت منو نمی‌خواد و باعث شد مریضیم عود کنه.
ظرف ۲ ماه با ۲ تا از همکارای خانم وارد رابطه شد. دلم می‌خواد آبروشو ببرم تا دیگه به خودش جرات نده با دخترا بازی کنه.
می‌خوام طوری که خانوادم متوجه نشن، قانونی اقدام کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وصف کیفری ندارد

سلام وصف کیفری ندارد.....

به اتهام سواستفاده ازش میتوانید شکایت کیفری کنید برا راههای دیگه انلاین وصل شوید

سلام
تحت شرایطی هم وصف کیفری دارد هم جنبه حقوقی و تحت عناوین مختلف امکان پیگیری وجود دارد

وقت بخیر خیر وصف کیفری ندارد

باسلام وصف کیفری ندارد

راه قانونی وجود ندارد