آیا همسایه ای که پارکینگ ندارد میتواند ریموت پارکینگ را داشته باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۵۱ #29429656

باسلام
با توجه به اینکه امنیت پارکینگ دارای مخاطره می شود و درب پارکینگ محل رفت و آمد محسوب نمیشود و همچنین همسایه های دارای پارکینگ رضایت ندارند؟
باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فرع تابع اصل است به دلیل نداشتن پارکینگ حق ریموت نیز ندارد.

سلام درصورت نداشتن پارکینگ و نارضایتی همسایه ها نمی‌تواند ریموت داشته باشد. موفق باشید.

چون همسایه ها رضایت ندارند خیر

سلام ..
با توجه به عدم رضایت همسایه های پارکینگ دار ، خیر

خیر .

سلام
خیر
مگر اینکه که شخصی دارای پارکینگ است اجازه دهد

با سلام
خیر
همسایگانی که پارکینگ ندارند یا به هر دلایلی حق استفاده از پارکینگ را ندارند نمیتوانند ریموت داشته باشند