آیا بیمه دیه ی مصدوم شده در تصادف را خواهد داد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۴۲ #29385778

سلام
و خسته نباشید
در یک حادثه تصادف من مقصر ۱۰۰ درصد نبودم، خیس بودن جاده و نداشتن شانه خاکی و تجاوز ماشین دیگر به مسیر من باعث شده از جاده برم بیرون ولی چون هیچ دفاعی نکردم بنده مقصر ۱۰۰ درصد شناخته شدم و بیمه ۲ نفر فوتی رو پرداخت کرده و من به ۳سال حبس که ۲سال از ۳سال تعلیق شد و یک سال زندانی تعزیری محکوم شده ام، حال در مورد یکی از مصدومین پزشکی قانونی ۲ و نیم دیه زده.
در اینصورت آیا بیمه ۲.۵ دیه رو پرداخت میکنه یا که خیر؟
در این حادثه من خیلی زیان دیدم و چند عمل جراحی انجام و از کارافتاده شده ام و مال و اموالی هم ندارم.
چکار باید انجام بدهم؟
آیا زندانی هم دارد و مجدد باید به زندان بروم؟
ممنون از مطالعه و پاسخ شما

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

با توجه به تبصره ماده ۹ قانون بیمه ثالث ۹۵ تمام خسارت توسط بیمه گر جبران میشود حتی اگر از یک دیه بیشتر باشد .
شرکت بیمه فقط در صورت نداشتن گواهینامه متناسب با خودرو میتواند بابت خسارات وارده به شما جهت ریکاوری مراجعه کند .که این مورد برای شما مصداق ندارد

ضمنا چرا خودتون شما بعنوان راننده مقصر از شرکت بیمه مطالبه دیه جراحاتتون رو نکردید ؟

شما هم مثل شخص ثالث میتونید برای تمام جراحاتتون معادل ریالی دیه دریافت کنید

با سلام
بله شرکت بیمه پرداخت می نماید .
و بابت یک جرم که همان تصادف منجر به جرح و قتل غیر عمدی است یکبار بیشتر محکوم نمی شوید.
۲.نسبت به مازاد تعهدات شرکت بیمه،میتواند نسبت به بازپس گیری آن اقدام نماید.
۳.شمادر صورت نداشتن تمکن مالی می تواند درخواست اعسار دهید.
۴.جهت دریافت دیه خودتان نیز اقدام فرمایید.

با سلام
درمواردی که راننده مقصر شناخته شود
بیمه دیه ی مصدمین را پرداخت میکند و بعد از آن به راننده ی مقصر رجوع میکند.