آیا قولنامه در اداره ثبت املاک و اسناد قابل استعلام است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۰ #28909938

با سلام
بنده دادخواست اعسار دادم از پرداخت دیه و قاضی از اداره کل ثبت اسناد و املاک تقاضای استعلام وضعیت ثبت ملک نموده است ،
و بنده یک قولنامه و اجاره نامه به نام خود دارم ولی کد رهگیری ندارد و فقط در بنگاه نوشتیم و شاکی هم خبر ندارد از این موضوع
آیا این قولنامه قابل پیگیری و استعلام است ؟
و اگر قابل استعلام باشد در پذیرش اعسار تاثیری دارد ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دراستعلامات ثبتی چیزی تصریح ودرج نمی شود.

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید که اگر به ثبت برسد قابل استعلام و پیگیری می باشند .

سلام خیر قولنامه ی دستی که کد رهگیری نداره قابل استعلام ندارد.

با سلام و ادب

تنها اسناد رسمی که مرجع صدور ان سازمان ثبت می باشد قابل پیگیری و استعلام است و اسناد عادی و قول نامه ای غیر قابل پیگیری هستند.

سندعادی قابل استعلام نیست

سلام در استعلامات ثبتی چیزی درج نخواهد شد

بنام خدا،خیر قابل استعلام نیست.