ایا امکان دارد همین پرونده را در دیوان فرستاده تا مورد قضاوت قرار گیرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۶۵۹ #28871337

با سلام

پرونده ای حقوقی تاخیرتادیه پس از اینکه حکم غیابی صادر شده بوده توسط خوانده واخواهی شده و پس از گذشتن مراحل تجدید نظر و مراحل قانونی دیگر همان رای مجددا صادر و قطعی شده است و سوال :
و سوال بعدی اینکه :
پرونده به دلیل عدم پرداخت هزینه دادرسی و هزینه دادرسی تجدید نظر قطعی گردیده است و راهی برای رسیدگی مجدد چگونه میباشد .
و نهایتا ایا به همان دادگاه میتوان مراجعه و چه دادخواستی تنظیم نمود
واخواهی - اعاده دادرسی - ورود شخص ثالث -
و نهایتا ایا میتوان به دیوان مراجعه نمود

با تشکر از راهنمایی که میفرمائید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، برای اعاده دادرسی باید دلیل جدید وجود داشته باشد

اعاده دادرسی در صورت پذیرش نیز مانع اجرای حکم نیست.

با سلام و درود . اعاده دادرسی مانع اجرای حکم قطعی نخواهد بود .

درخواست اعاده دادرسی از اجرای حکم جلوگیری نمی کند مگر اینکه مورد پذیرش قرار گیرد.

بادرودوسلام اعاده دادرسی مانع اجرای حکم قطعی نخواهد گردید.

باسلام
درخواست اعاده دادرسی مانع اجرای حکم قطعی نمیشود

با سلام، باید علت جدیدی برای اعاده دادرسی وجود داشته باشد