ابلاغ جدید در رابطه با همون پرونده اومده که تا پنج روز اینده جهت تعیین مهلت انجام کاری مراجعه کنید میخاستم ببینم یعنی چی؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۶ #28550166

سلام.وقت بخیر.چند روز پیش یه ابلاغ برا من اومد که تاریخ حضور جهت رسیدگی به شکایت ...تاریخ رسیدگی ۱۳۹۹/۰۱/۲۰ساعت ۱۰حالاامروز ابلاغ جدید در رابطه با همون پرونده اومده که تا پنج روز اینده جهت تعیین مهلت انجام کاری مراجعه کنید میخاستم ببینم یعنی چی ؟ مگه خودشون تعیین مهلت نکردن که ۱۳۹۹/۰۱/۲۰دیگه باز این ابلاغ جدید چیه ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تاریخ جلسه رسیدگی به پرونده شما ۱۳۹۹/۰۱/۲۰ساعت ۱۰ می باشد

اما آن چه آمده تا پنج روز دیگر مراجعه کنید مربوط است به انجام کاری که لازم است قبل از جلسه رسیدگی به پرونده شما انجام شود در واقع در بازه زمانی پنج روزه ای که مراجعه می کنید قرار نیست برای پرونده شما رای صادر شود.

سلام
ممکن است اقدام به صدور استعلام یا قرار کارشناسی شده باشد
که متفاوت از جلسه رسیدگی میباشد

سلام
احتمالا قبل از تشکیل جلسه دادگاه اقدام به صدور استعلام یا صدور قرار کارشناسی یا دستور به انجام کاری داده که باید انجام شود و این با تعیین وقت جلسه متفاوت است.