با ازاله بکارت، شخص میتواند از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۲۸ #28519793

با عرض سلام و خسته نباشید
اگر با دختری که خودش راضی باشه رابطه داشته باشی و طرف باکره بودن خودش را از دست بده، یه زمانی بخواد شکایت کنه حکم چیه؟ الان لازم برگه رضایت از طرف بگیری؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ضمن اینکه احتمال محکومیت به رابطه نامشروع وجود دارد محکوم به پرداخت ارش البکاره نیز میشود

بایستی ارش البکاره به ایشان پرداخت نمایید
رضایت در این خصوص مسموع نیست

با سلام
فراتر از رابطه نامشروع مرتکب زنا شده اید و ارش البکاره باید پرداخت کنید

با سلام
اولا عمل هردو زانی وزانیه جرم ومستوجب مجازات خواهد بود
ثانیا در صورتی که ازاله بکارت با میل و رضایت زانیه صورت پذیرفته باشد، وی حقی نسبت به مهرالمثل و ارش‌البکاره ندارد

چه زمانی بخواهد شکایت کند؟
از تاریخ وقوع جرم تا اعلام شکایت اگر بیش از مدتی بگذرد مشمول مرور زمان شده و دیگر امکان شکایت وجود ندارد
اما از جنبه حقوقی شما ملزم به پرداخت حق البکاره و مهر المثل هستید که هیچ گاه مشمول مرور زمان نمی شود و همواره قابل شکایت است

بله اگر ایشان رضایت بدون قید و شرط دهند دیگر نمی توانند شکایت کنند

اگر شکایت کنند جرم محسوب می شود

جرم شما ازاله بکارت بوده و مستحق مجازات می باشد