گفت چک رو از من نگرفتی امضا مال من نیست دسته چکم رو دزدیده بودن؛ چه اقدامی باید کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۴ #28087983

سلام من حدود ۱ ماه پیش یک معامله انجام دادم که طی اون یه فقره چک به بنده توسط راننده(که توسط صاحب چک فرستاده شده بود) در پاک در بسته به دست من رسید.
الان که موعد برداشت بود مراجعه کردم گفتن تطابق امضا نداره و جلوی چک مسدود و چک سرقتی هست.
الان من باید چیکار کنم میدونم که چک مال خودشه و میخواد دبه کنه چون صداش رو شناختم و اینکه با شماره خودم زنگ زدم خطم بلاک بود ولی ۲ ثانیه بعد با خط راننده تاکسی زنگ زدم جواب داد و گفت چک رو از من نگرفتی امضا مال من نیست دسته چکم رو دزدیده بودن.
با این تفاسیر من به پولم میرسم یا نه

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
صرف ادعا کافی نیست و باید ادعای خود مبنی بر سرقت را اثبات نمایند.

صرفا اعلام سرقت موجب اثبات جرم سرقت نخواهد بود بلکه با مدارگ و مستندات باید ادعای سرقت چک اثبات شود

چنانچه قبل از سررسید چکها مراتب سرقت یا مفقودیت دسته چک ها ش را به مراجع انتظامی و قضایی اعلان کرده بود موقع برگشت بانگ برگشت نمیزد و شما را به آگاهی تحویل می داد پس ادعای وی بی خود هست بعداز برگشت چگ چنین ادعای حاکی از بزه نامبرده است

به صرف ادعای سرقت چک نمیتوانند از پرداخت مبلغ چک خوداری کنند شما میتوانید برتی وصول چکتان طرح دعوی نمائید

با سلام
معامله ای که انجام دادید مهمه . که آیا می تونید ثابت کنید چی فروختید؟ و مبلغ چک برابر ارزش ریالی مورد معالعه است یا نه ؟
اگر فقط ادعای سرقتی بودن دسته چک رو می کنه و حستب توسط خودش مسدود شده ، معمولا می شه چک و با طرح دعوی وصول کرد
ولی اگر قبلا شکایت سرقت کرده و حساب توسط دادگستری مسدود شده در واقع خریدارتون مرتکب جرم شده و می تونید به جرم صدور چک پرداخت نشدنی از ایشان شکایت کنید

ادعای ایشان به تنهایی کفایت نمیکند و قابل بررسی می باشد. شما میتوانید به علت صدورچک پرداخت نشدنی شکایت کیفری مطرح کنید .

سلام
صرف اعلام سرقت به تنهایی کفایت نمی کند و باید ثابت شود که موضوع سرقت چک صحت داشته است