نحوه تودیع وجه در صندوق دادگستری به چه ترتیبه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱,۸۲۱ #27774211

درود بر شما
میخواستم بدونم که اگر من بخوام وجهی رو در صندوق دادگستری تودیع کنم دقیقا مرحله به مرحله فرایند و روند اداری و حقوقیش چیه؟
مثلا مراجعه به ذی حسابی یا چی؟ کجا باید برم بگم که برام یه شناسه پرداخت و یه شماره حساب صادر کنن و من به اون پرداخت کنم و باقی جزئیات از اول تا پایان...
ممنونم از راهنمایی شما وکلای عزیز

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق شعبه مزبورپیگیری نمایید.

به شعبه مورد نظر مراجعه کنید

سلام از شعبه مربوطه درخواست نمایید و با ارایه کد به ذیحسابی مراجعه فرمایید

با احترام از شعبه مذبور پیگیری نمایید

به شعبه مربوطه مراجعه کنید، شماره حساب را دریافت کنید

باسلام به شعبه اجرای احکام که پرونده رسیدگی می شود مراجعه نمایید.

درود
تودیع وجه بابت چه موضوعی؟