میتونم شکایت کنم و پولم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۹ #27735124

بنده در اینترنت شماره شخصی رو پیدا کردم و به ایشان سفارش جنسی را دادم و مبلغ ۱۲میلیون برای ایشان واریز کردم و بعد از گذشت دو روز ایشان گفتن بخاطر اینکه مواد اولیه قیمتش بالا رفته صب کن تا قیمت یکم بخوابه و شروع به سفارش شما کنیم و من گفتم کارم واجبه و جنس رو میخوام،ایشان گفتن میخوای پولت رو پس بگیر و مبلغ ۱۰ میلیون برای من واریز کردن بعدا تماس گرفتم گفتم پس مابقی پول چه شد گفتن معامله رو کنسل کردی و ضرر زدی اون ضرر رو کم کردیم و مابقی رو انتقال دادیم حالا با این تفاسیر بنظر شما من میتونم شکایت کنم و پولم پس بگیرم من شهرم خیلی با ایشان فاصله داره

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید برای مابقی مبلغ دادخواست مطالبه وجه دهید و در صورتی که اثبات کنید عمل ایشان با سو نیت همراه بوده باشد می توانید علیه ایشان شکایت کنید

سلام وقت بخیر
در صورتیکه شما فاکتور خرید با ذکر شرایط معامله یا قرارداد خرید دارید متناسب با مفاد قرارداد میتوانید نسبت به باز پس گیری مابقی پولتان و همچنین ادعای ضرر وزیان در صورت تاخیر در تحویل مورد معامله به شرط ذکر زمان تحویل در قردارد یا فاکتور اقدام نمایید در غیر اینصورت فقط میتواتید اصل پول خود را مطالبه کرده در وهله اول با تنظیم و ارسال اظهارنامه میتوانید نسبت به درخواست عودت مابقی مبلغ پرداختی به ایشان اخطار بدهید و اگر در بازه زمانی که در اظهارنامه معین میکنید ایشان نسبت به پرداخت مبلغ الباقی ترتیب اثر ندادند میتوانید با تنظیم دادخواست از ایشان شکایت حقوقی کنید.

سلام
بله قابل مطالبه هست

خیر به دلیل اینکه ایشان به موقع جنس را تحویل نداده اند نمیتوانند از پول شما مبلغی کسر کنند میتوانید دادخواست مطالبه ی وجه ارائه دهید

اگر ایشون دارای شرکتی یا کسب و کاری باشن میتونین از طریق شورای حل اختلاف مابقی پولتان را دریافت نمایین و اگر احراز گردد ایشان با اقدامات متقلبانه مال کسی را برده باشد کلاهبرداریست و شکایت کیفری میتوانید مطرح نمایین.

درود
بله مابقی پول شما قابل مطالبه است. دادخواست مطالبه وجه بدهید.