سه دنگ از منزل رو دریافت میکند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰۸ #27615669

با سلام و خسته نباشید
سوالم راجه به مهریه هستش
در عقدنامه نوشته شده که ۲۵۰ سکه مهریه خانمم هستش که ۱۰۰ تای آن پشتوانه هستش برای سه دنگ از منزلی که بعدا تهیه خواهد شد .
ما الان یک واحد آپارتمان خریدیم و قرار هستش که سه دنگ سه دنگ باشه. الان لازم هستش که کتبی جایی نوشته شود که این سه دنگ همان مهریه هستش ؟ یا همین که سه دنگ به نام ایشون هست دیگه برای آینده اگه یه درصد مشکلی پیش بیاد این سه دنگ رو همون سه دنگی که در عقدنامه هست در نظر میگیرند؟ و یا سه دنگی که الان به نام خودم(زوج) هستش را بعدا در ازای مهریه خواهند گرفت؟ ممنون از شما

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام در دفاتر اسناد رسمی به صورت محضری به عنوان مهریه منتقل شود.

با سلام
چنانچه به عنوان مهریه داده میشود باید مکتوب نمایید تا بعدها به مشکل نخورید

سلام چنانچه در خصوص پرداخت مهریه باشد حتما باید به صورت
مکتوب و با عنوان پرداخت بخشی از مهریه قید گردد

با سلام
حتما هر انتقالی بابت مهریه انجام می‌شود باید طی اقرارنامه محضری ثبت گردد تا بعدا ادعایی دیگه بابت مهریه صورت نگیرد

با سلام بهتراست به صورت رسمی سهم سه دانگ را به عنوان آن مقدار از مهریه در یکی از دفاتر اسناد رسمی به ثبت برسانید.

سلام احتیاط این است که در صورت انتقال ملک بنام زوجه از طریق رسمی و دفترخانه اقرار دریافت مهریه بابت صد سکه گرفته شود