چگونه از سایت شرط بندی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲,۵۸۵ #27414915

سلام
آیا میشه از این سایت ها شکایت کرد و این که میشه وکیل گرفت؟
لطفا راهنمایی کنین
اگه میشه چه جوری اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع قابل پیگیر ی از طریق پلیس فتا و همچنین دادسرای جرایم رایانه ای است و در صورتی که منشاء سایت خارجی است می توانید به دادسرا جرایم بین الملل هم مراجعه کنید

میتوانید از طریق پلیس فتا شکایت کنید و استرداد وجهتان را نیز بخواهید اما در نظر داشته باشید که ممکن است به دلیل مبادرت شما در عمل قمار خودتان نیز مجرم تلقی شوید

اگر مرکز این سایتها در ایران باشد شکایت و پیگیری و استرداد وجوه ممکن است ولی در مورد سایتهای خارجی با مشقت خیلی زیاد و هزینه گزاف امکان شکایت وجود دارد ولی به لحاظ هزینه زیاد آن ممکن است مقرون به صرفه نباشد.

شرط بندی بر روی نتایج مسابقات حرام است لذا هر چند مشمول عنوان قمار دانسته نشود، مصداق بارز تحصیل مال ازطریق نامشروع و مشمول ماده ۲ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء اختلاس و کلاهبرداری است.

بایستی در پلیس فتا شکایت نمایید ، راهکار دارد .

هر چند عضویت شما در سایت شرط بندی خود جرم است. اما صاحبان سایت نسبت به استرداد وجوه مسئول بوده و دارای نسئولیت کیفری و مدنی هستند

با درود و احترام این عمل شرکت و فعالیت در این سایت ها قمار تلقی میشود ولی گردانندگان این سایت ها نسبت به استرداد وجوه و مجازات آن مسئولیت مدنی و کیفری دارند. و وجوه قابل استرداد است.