چطوری میتوانم اثبات کنم مواد مال من نیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۸ #27407982

باسلام
حدود ۴ گرم و۹۰سانتی گرم از ماشین من شیشه کشف شده که نه معتادم ونه فروشنده، و شخص جاساز کننده را صددرصد میدانم و دارای موقعیت شغلی خوب و سابقه خوب و تحقیقات محلی خوب هستم وشخص جاسازی کننده را صددرصد میشناسم و کشف مواد از طریق کلانتری صورت گرفته نه دایره مواد مخدر، همچنین تمامی دربهای خودرو قفل نمیشوند، چطوری میتوانم اثبات کنم مواد مال من نیست، لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از آنجایی که مواد در خودروی شما ضبط شده در مظان اتهام هستید پیشنهاد میشود برای پرونده تان وکیل بگیرید

با سلام در این جا ابتدا مسئولیت با شماست و شما می بایست بتوانید از خود رفع اتهام نمایید

باید مدارک ومستندات کافی داشته باشید وبتوانید اثبات نمایید که مواد توسط فرد دیگری جاساز شده است
نیاز به وکیل باتجربه وحرفه ای جهت دفاع از خود در دادگاه دارید
کارمشکلی است ولی در صورت دفاع خوب وداشتن مدارک ودلایل کافی میتوانید بی گناهی خود رااثبات نمایید

چون مواد در خودروی شما کسف شده اصل بر تعلق مواد به شماست . چنانچه موضوع پاپوش را بتوانید اثبات کنید باید با طرح دلایل و ارائه مدارک به دادگاه از خود دفاع کنید .

با سلام ، اثبات این موضوع دشوار و پیچیده است.

در دفاع ،تناقض گویی و اقرار نداشته باشید، به عدم اعتیاد خود ، و وجود خصومت و اثبات خصومت با شخص ثالث و ...اقدام نمائید ،

باسلام.چون مالکیت خودرو متعلق بشماست؛عقیده براین است که مواد مکشوفه متعلق بشماست.ولی باید با دلایل اثبات کنی که اون شخص جاسازی کرده. از قبیل:در محل پارک خودرو دوربین ثبت کند یا شاهد ببیند و مثلا با طرف پرونده کیفری و خصومت داشته باشی ارائه کنی.واثبات کنی.یا قبل از وقوع ماجرا ازطریق پیامک یا درحضور شهودشمارو تهدید کند.

با سلام
وقتی مواد در خودروی شما کشف شده اصل بر این هست برای شماست اگر می توانید خلافش را با مدارک ثابت کنید