پرداخت نکردن حقوق رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۱۰ #27201217

با سلام...راستش من یه جایی کار فروش انجام میدادم تو مجتمع نور ولیعصر....یه فروشگاه....بعد من کارشناس فروش بودم....کار فرما یه نفر هم از اشناهاشون استخدام کرده بود برای کار باربری و پادویی....ولی بعد یه مدت فقط از من کار میکشیدن و من علاوه بر کار فروش پادویی و نقش پیک بازی میکردم....جوری که امان من بریدن و اوتی که آورده بود اصلا کار نمیکرد و میشست و من همه کارا انجام میدادم....کار به جایی رسید من استعفا دادم و دیگه نرفتم....حالا بعد گذشت ۱۰ روز باهام تسویه نکرده...و جوابم نمیده...‌بیمه هم نبودیم و مشکلات بیمه هم داره.....الان من چیکار میتونم کنم....قرار داد هم نداشتیم....ممنون میشم راهنماییم کنید حقم بگیرم .

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق اداره کار محل خدمت شکایت خود را ثبت کنید قطعا معوقات قابل دریافت میباشد

سلام
از طریق اداره کار پیگیری نمایید .

درود
باید از طریق اداره کار برای دریافت حق خود اقدام نمایید.

سلام و ادب در اداره کار محل خود طرح درخواست نمایید.

سلام از طریق سامانه اداره کار اقدام به طرح شکایت کنید و سپس شکایت را از طریق اداره کار محل سکونت خود پیگیری کنید

سلام

در اداره کار محل کارتون شکایت کنید.

حقوق خود را از طریق اداره کار می توانید پیگیری کنید.